تحقیق در مورد طرح تولید گوشت مرغ 10 ص

تحقیق در مورد طرح تولید گوشت مرغ 10 ص
10, تحقیق, تحقیق در مورد طرح تولید گوشت مرغ 10 ص, تولید, دانلود تحقیق در مورد طرح تولید گوشت مرغ 10 ص, ص, طرح, طرح تولید گوشت مرغ 10 ص, گوشت, مرغ, مورد

رفتن به سایت اصلی

تحقیق در مورد طرح تولید گوشت مرغ 10 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 13 صفحه
 قسمتی از متن word (..doc) :  
‏1‏مقدمه‏با رشد انفجاري جمعيت بشر در قرن گذشته ، نياز مبرم به تهيه مواد غذايي مورد احتياج اين جمعيت روبه رشد ، بيشتر احساس مي شود. از بين مواد غذايي مورد نظر انسان تأمين مواد پروتئيني در دوره هاي مختلف رشد (از كودكي تا جواني و پيري) از اهميت و جايگاه ويژه و خاصي برخوردار است. در بين كشورهاي مختلف جهان جمعيت جوان و روبه رشد كشور ما جاي و مكان خاص دارد. كه نياز به تأمين مواد پروتئيني را براي اين جمعيت جوان بيشتر نمايان مي سازد.‏در سال 1382 جمعيت كشور ما حدود 72 ميليون نفر كه در بيست سال آينده به 85 ميليون نفر خواهد رسيد كه امكانات فعلي جوابگوي نياز اين جمعيت نخواهد بود. ‏تنها راه ممكن تأمين احتياجات اين جمعيت در مرحله ي اول برنامه ريزي جهت استفاده بهينه و بهره وري درست از امكانات موجود است و در مرحله ي دوم استفاده از تحقيقات و نو آوريها در زمينه افزايش راندمان و توليد در واحد سطح.‏هدف‏آنچه در اين طرح بدان پرداخته مي شود‏ تكنولوژي توليد و‏ عوامل مؤثر و دخيل در توليد گوشت سفيد (مرغ) و در نهايت برآورد قيمت تمام شده يك كيلو گرم گوشت مرغ مي باشد كه اميد است با عنايت خداوند بتوانيم به درستي از عهده انجام آن برآييم.‏عوامل مؤثر عبارتند از:‏1-ساختمان‏2- وسايل و تجهيزات‏3- آب ، برق،سوخت