تحقیق در مورد بررسي پوسيدگي طوقه و ريشه خربزه 14 ص

تحقیق در مورد بررسي پوسيدگي طوقه و ريشه خربزه 14 ص
14, بررسي, بررسي پوسيدگي طوقه و ريشه خربزه 14 ص, پوسيدگي, تحقیق, تحقیق در مورد بررسي پوسيدگي طوقه و ريشه خربزه 14 ص, خربزه, دانلود تحقیق در مورد بررسي پوسيدگي طوقه و ريشه خربزه 14 ص, ريشه, ص, طوقه, مورد, و

رفتن به سایت اصلی

تحقیق در مورد بررسي پوسيدگي طوقه و ريشه خربزه 14 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 14 صفحه
 قسمتی از متن word (..doc) :  
‏خربزه ‏بررسي پوسيدگي طوقه و ريشه خربزه (بوته ميري) در استان خراسان‏پوسيدگي طوقه و ريشه خربزه (بوته ميري) يکي از مهمترين بيماريهاي اين گياه محسوب مي‌شود که همه ساله خسارت زيادي به کشاورزان وارد مي‌سازد. براي تعيين و شناسائي عامل بيماري بوته ميري خربزه در استان خراسان طي سالهاي 1374-75 از مناطق عمده کشت خربزه در مراحل مختلف رشد گياه نمونه‌برداري به عمل آمد. با کشت ساقه و ريشه گياهان آلوده در محيط هاي کشت PDA ‏و CMA‏، چندين گونه قارچ جداسازي گرديد که بيماريزائي آنها براساس اصول کخ به سه روش : -1 کشت روي محيط ماسه – بذر گندم -2 مايه‌زني سوسپانسيون اسپور به خاک استريل در پاي گياهان سالم و -3 روش فرو بردن ريشه گياهان سالم در سوسپانسيون اسپور (Root – Dip) ‏مورد بررسي قرار گرفت و سه گونه قارچ زير به عنوان عوامل پوسيدگي ريشه و طوقه خربزه (بوته ميري) از استان خراسان گراش مي‌شود: -1 Fusarium oxysporum schlecht. F. sp. melonis snyder & hansen. -2 Phytophthora drechsleri Turker. -3 Pythium aphaniddermatum (Edson) fitz.